woensdag 16 juli 2008

Zomeroffensief

Dag iedereen,

Alvorens we terug huiswaarts keren nog even een update van onze laatste weken in Dubai. Zoals je kan zien op de foto’s is er niet echt veel gebeurd de laatste weken. Met uitzondering van een laatste trip naar de woestijn met klanten van papa worden de dagen overwegend al knutselend, met blokken spelend en al fietsend binnenshuis doorgebracht.
De school is ondertussen zowel voor Louka als voor de broers (kribbe) afgelopen en Louka liet zich van haar meest dierlijke kant zien op het afscheidsfeest van de school. Ze liet haar danskunsten zien, verkleed als konijntje, verkleedkleren die dezer dagen nog regelmatig eens worden bovengehaald.
Gelukkig voor moeke organiseert Mon Ecole (de kribbe van de broers) al twee weken zomerkamp en kunnen de kids alledrie gedurende vier uur per dag op de kribbe terecht samen met 15 andere kindjes. Zo heeft moeke tijd om eens grote schoonmaak te doen in huis en natuurlijk ook om stilletjesaan de België-valies te maken.
’s Middags is er dan tijd voor iets leuks met mij en mijn broers, een uitstapje naar het dolfinarium, klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin en zelfs met moeke naar het waterpretpark van negen uur ’s avonds tot middernacht! (het was “ladies only” en we liepen daar tussen allemaal gsluierde vrouwen die niet kunnen zwemmen, grappig maar ook soms vervelend want die weten niet wat rustig aanschuiven wil zeggen en zijn soms heel erg onbeleefd).

Papa is de laatste tijd vaak op reis, maar ook moeke heeft voor het eerst sinds de geboorte van Omar en Elias een driedaagse uitstap gemaakt. Ze ging op bezoek bij Kim en Koen in Sydney en heeft er duidelijk van genoten en wij ook want moeke heeft voor ons een zoektocht georganiseerd in huis. Elke dag van haar afwezigheid konden we een brief openen van moeke en nadien een pakje zoeken dat ergens verstopt lag in huis, een zalig spelletje. We hebben moeke ook niet echt veel hebben gemist, doordat papa heel veel met ons heeft gespeeld en met ons hamburgers en spaghetti heeft gemaakt, hij was een echte huisvader.

We landen nu vrijdagavond op Belgische bodem en vanaf zaterdagochtend zijn we te bereiken op onze reguliere nummers, indien je die niet langer hebt kan je een mailtje sturen en dan sturen we ons nummer door (vinck.elke@gmail.com). Papa pendelt heen en weer tussen Dubai en België en moeke blijft tot eind oktober in Ronse.

Een dikke knuffel van Louka, Elias&Omar, Luc en Elke2

De bijhorende foto’s kan je raadplegen op Picasa:
http://picasaweb.google.com/vinck.elke

En ... na een eeuwigheid ook nog eens een filmpje. In december werd Louka gefilmd voor een Iranese commercial, ze zochten een blond kindje (dat past perfect bij donkere Iranese ouders natuurlijk) en vonden ons op de straat:
http://video.google.nl/videoplay?docid=-8853207902067342316&hl=nl

Geen opmerkingen: