dinsdag 3 juli 2007

Mei ... een korte trip naar Belgie

Haai,

Deze maand stond er een kort verblijf in ons favoriete land op het programma maar wel niet voor onze meest geliefde activiteiten, namelijk een operatie aan paps ogen en een korte opname van Elias (screening wiegedood). Dus er bleef niet veel tijd om alle vrienden, collega’s, familieleden te bezoeken zoals we ons hadden voorgenomen. Iedereen die we niet gezien hebben in België, sorry maar het was een heel kort en nogal medisch getint verblijf, de volgende keer (juli-augustus) hopen we wat meer tijd vrij te kunnen maken voor alle bezoekjes en om op alle uitnodigingen in te kunnen gaan.
Gelukkig was het wel een heel vruchtbaar bezoek, Luc zijn ogen zijn nu zo goed als normaal (van –xx het getal is medisch staatsgeheim naar 0 dat is echt een wonder) en hij ziet eigenlijk beter dan moeke.
En ... moet Elias niet langer met een monitor slapen.
Bovendien heeft moeke in België 30 kaarsjes uitgeblazen en papa nog 11 meer.

Na dit België-intermezzo hebben we een trouw van een Indisch koppel bijgewoond. We kennen die mensen niet, maar we zagen de festiviteiten op straat en Louka wou kijken naar de prins in de koets met paard. De ontgoocheling was groot toen ze ontdekte dat er geen prinses was. Niet getreurd de familie die het wel leuk vond dat er een blond kindje op de foto’s zou staan (Indiërs zijn gek van andermans kinderen, vooral als ze wit zijn) heeft ons toen uitgenodigd om in het huis van de prinses binnen te gaan zodat we haar al preliminair te zien kregen en nadien deden we op straat mee aan de stoet, waarbij we een mooie rode sjaal kregen.

De broers zitten in een impasse, het kruipen begint te lukken, maar er zit nog niet echt veel vaart in en ook zitten lukt nog niet echt, tot grote frustatie van Omar.
Wel beginnen ze een beetje te brabbelen.


Een dikke knuffel en op naar een volgende avontuurlijke maand.

Elias, Louka, Omar & moeke en papa

PS: De link van de maand:
http://picasaweb.google.com/vinck.elke/Mei2007

Geen opmerkingen: