dinsdag 3 juli 2007

April ... Louka, Queen of the desert

Haai,

Deze maand is woestijnmaand. Louka rijdt op een kameel en een paard, gaat mee met papa op woestijnsafari waar ze haar vlieger oplaat en midden in de woestijn op eigen houtje een zandkasteel bouwt. Ze temt een valk, ze streelt zijn nagels en zijn bekje. Ze doet zelfs een Arabisch dansje met een plaatselijke travestiet.
Onze “Queen of the desert” valt natuurlijk ook wel eens, vandaar de ene foto met beschadigd gezicht (toen we de foto namen zag ze er al heel wat beter uit). En om zich te beschermen tegen de gevaarlijke woestijnzon smeert ze zich graag uitvoerig in. Inwrijven is een hobby van Louka is het niet met zonnecreme dan is het wel met verf of felrode lippenstift (moeke schminkt zich nog altijd niet, maar die ligt in onze kast sinds een verkleedfeestje onlangs).

Gelukkig staan er ook normale activiteiten op het programma. Zo worden er paaseitjes gezocht (moeke legt deze eerst in de diepvriezer, na het verstoppen wordt er een snel-zoekactie gestart anders zijn alle eitjes plat), we gaan regelmatig naar de speeltuin (zonder papa weliswaar, want -met uitzondering van de vrijdag- is de speeltuin enkel toegankelijk voor vrouwen, jaja we hebben hier wel degelijk rechten en welke...), we zwemmen, gaan naar zee en spelen met vriendjes en met de sprinklers in de tuin.

Omar en Elias groeien stilletjes verder en zijn in tegenstelling tot de eerste zes maanden van hun leven nu heel regelmatig ziek. Omar heeft de ene oorontsteking na de andere en moet waarschijnlijk deze zomer buisjes laten steken en Elias heeft nogal last van vernauwing van de luchtwegen, hij heeft volgens de dokter baby-astma?!


Vele groe(n)tjes,

Louka, Elias, Omar, Luc en Elke

PS: De link naar de foto’s van de maand april:
http://picasaweb.google.com/vinck.elke/April2007

PPS: Jullie antwoorden en reacties op de site en de verslagen zijn altijd heel erg welkom maar we slagen er wel niet altijd in om iedereen direct te antwoorden, waarvoor onze welgemeende verontschuldigingen, maar laat dit jullie niet weerhouden om commentaar te geven.

Geen opmerkingen: